top of page
Zoeken

Met Happy Rainy Days wordt elke regenachtige dag een feestje!

Krijg jij het ook altijd zo bloedheet in die niet ademende, vormloze regenjassen? Of kom je weer doorweekt aan op je werk, omdat jouw jas niet waterdicht is? Ik heb de ultieme oplossing voor je, want dit kan anders! Maak kennis met de fantastische jassen van Happy Rainy Days en maak van elke regenachtige dag vanaf nu een feestje!


Al jaren heb ik de eer om als model te mogen werken voor het te gekke Nederlandse merk Happy Rainy Days. Michelle, de ontwerpster van HRD, heeft een prachtige regenjassenlijn ontworpen met coats, regencapes voor op de fiets, lange regenjassen voor een stevige wandeling met de hond, trenchcoats voor in de stad.


Sinds een aantal jaar heeft HRD ook heerlijk warme en ademende waterdichte winterjassen! Perfect voor op koude, winterse dagen.


Natuurlijk heb ik de jassen zelf ook mogen uitproberen en daarom kan ik uit eigen ervaring zeggen: Te gek! Je wil hierna niets anders meer. HRD jassen ademen, zijn trendy én functioneel en natuurlijk bestand tegen oer-Hollands weer. De jassen zijn ook nog eens uitgevoerd in verschillende trendy kleurtjes, dus voor ieder wat wils én heerlijk warm!


Kortingscode

Wil jij ook een HRD jas? Met de code Margriet15 krijg je nu 15% korting op de hele collectie. Super leuk toch?


Ik zeg: "Laat de regen en kou maar komen!"


Meer lezen over Happy Rainy Days doe je op www.happyrainydays.com.Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page